Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Jabbeke? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Jabbeke als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Jabbeke en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. In Jabbeke voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Jabbeke aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven