Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Jabbeke komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Jabbeke voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Jabbeke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Jabbeke en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Jabbeke (omgeving Jabbeke) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven