Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Kaaskerke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Kaaskerke hun baan uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Kaaskerke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in Kaaskerke en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Kaaskerke (regio Diksmuide)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven