Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Kalken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Kalken voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kalken

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Kalken en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Kalken (regio Laarne) aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven