Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Kalken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Kalken voeren onze onderhoudstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kalken

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Kalken en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Kalken aan de slag te gaan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven