Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Kapelle-op-den-Bos? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Kapelle-op-den-Bos hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Kapelle-op-den-Bos als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Kapelle-op-den-Bos en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Kapelle-op-den-Bos? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven