Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Kaster? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Kaster voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kaster

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Kaster en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Kaster (regio Anzegem) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven