Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Kasterlee? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Kasterlee als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Kasterlee en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Kasterlee voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Kasterlee (regio Kasterlee)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven