Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Kasterlee? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kasterlee

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in omgeving Kasterlee. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Kasterlee hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in omgeving Kasterlee? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven