Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Keiem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experts. Onze onderhoudstechniekers in Keiem voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Keiem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Keiem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als storingstechnieker in Keiem (omgeving Diksmuide) je aan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven