Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Kerkhove? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Kerkhove voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Kerkhove

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s eenvoudig. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Kerkhove en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Kerkhove? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven