Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Kessel komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. De storingstechniekers in Kessel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Kessel als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s logisch. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Kessel en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Kessel? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven