Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Klemskerke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Klemskerke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s logisch. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in omgeving Klemskerke. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Klemskerke voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Klemskerke aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven