Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Klemskerke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Klemskerke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Klemskerke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Klemskerke en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Klemskerke (regio De Haan)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven