Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Klerken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Klerken

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Klerken en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Klerken voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Klerken? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven