Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Kluizen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Kluizen voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Kluizen als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Kluizen en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Kluizen (regio Evergem)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven