Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Knesselare? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Knesselare voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Knesselare als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Knesselare en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Knesselare (regio Aalter)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven