Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Knokke-Heist? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Knokke-Heist voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Knokke-Heist

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Knokke-Heist en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Knokke-Heist (omgeving Knokke-Heist) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven