Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Koekelare komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Koekelare die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Koekelare

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Koekelare en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Is de job als onderhoudstechnieker in Koekelare (regio Koekelare) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven