Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Koksijde? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers die voor ons werken in Koksijde voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Koksijde als onderhoudstechnieker

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Koksijde en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Koksijde aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven