Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Koningshooikt? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze storingstechniekers in Koningshooikt voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Koningshooikt

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Koningshooikt en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Koningshooikt (regio Lier)? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven