Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Kontich? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kontich

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Kontich en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Kontich uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Kontich? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven