Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Kooigem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Kooigem voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Kooigem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Kooigem. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Kooigem (regio Kortrijk) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven