Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Koolkerke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Koolkerke

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Koolkerke. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken specialisten. De storingstechniekers in Koolkerke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Koolkerke? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven