Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Koolkerke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Koolkerke hun baan uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Koolkerke

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Koolkerke en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Koolkerke (regio Brugge) aan de slag? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven