Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Kortemark? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Kortemark voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Kortemark

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in Kortemark en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Kortemark (omgeving Kortemark)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven