Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Kortrijk komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Kortrijk

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Kortrijk en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Kortrijk voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Kortrijk (omgeving Kortrijk) aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor onderhoudstechnieker in Kortrijk

Wat zijn de taken van een storingstechnieker in Kortrijk?

Als storingstechnieker sta je in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast zorg je voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborg je de kwaliteit en productiviteit van het machinepark. Wanneer machines tot slot nieuwe onderdelen nodig hebben, controleer en installeer jij die.

Welk bedrijf neemt storingstechniekers in regio Kortrijk aan?

Een job als storingstechnieker uitoefenen? Het is mogelijk bij Techni Masters! Je vindt onze activiteiten terug over heel Vlaanderen, waarbij we steeds kijken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en word het nieuwste lid van ons team.

Werken storingstechniekers in Kortrijk in een ploegensysteem?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Wat is het loon van een storingstechnieker in Kortrijk?

Afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je loopbaan als technieker, start je loon vanaf €16.50 per uur. Aanvullend op het loon ontvang je heel wat extralegale voordelen, zoals een netto dagvergoeding, maaltijd- en ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Daarnaast krijg je een eigen werkkoffer en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om je job naar behoren te kunnen uitvoeren.

Terug naar boven