Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Kruibeke? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Kruibeke als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s logisch. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in Kruibeke en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Kruibeke uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Kruibeke aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven