Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Kruibeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Kruibeke voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Kruibeke

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Kruibeke en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Kruibeke (omgeving Kruibeke) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven