Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Laarne? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Laarne

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Laarne en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. In Laarne voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Laarne (omgeving Laarne) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven