Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Lampernisse komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Onze storingstechniekers in Lampernisse voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lampernisse

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Lampernisse en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Lampernisse (omgeving Diksmuide) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven