Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Lampernisse? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Lampernisse als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in omgeving Lampernisse en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers in Lampernisse voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Lampernisse je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven