Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Landegem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Landegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Landegem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Landegem en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Landegem (omgeving Deinze) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven