Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Landskouter? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Landskouter die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Landskouter

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s eenvoudig. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Landskouter en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Landskouter (omgeving Oosterzele)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven