Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Langemark-Poelkapelle? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Langemark-Poelkapelle

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s simpel. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Langemark-Poelkapelle en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Langemark-Poelkapelle voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Langemark-Poelkapelle (regio Langemark-Poelkapelle) ? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven