Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Langemark? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Langemark voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Langemark

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in regio Langemark en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Langemark? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven