Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Lauwe komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Lauwe

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Lauwe en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Lauwe voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Lauwe (regio Menen)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven