Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Lebbeke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Lebbeke

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Lebbeke en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Lebbeke voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Lebbeke (regio Lebbeke) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven