Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Ledegem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experts. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Ledegem uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Ledegem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Ledegem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in omgeving Ledegem? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven