Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Leffinge? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. In Leffinge voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Leffinge als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Leffinge en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Leffinge (regio Middelkerke)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven