Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Leffinge? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Leffinge uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Leffinge

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Leffinge en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende job. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Leffinge? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven