Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Leke? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Leke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Leke en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Leke hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Leke aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven