Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Leke? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers in Leke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Leke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Leke en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Leke (omgeving Diksmuide) aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven