Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Lembeke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Lembeke hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Lembeke

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in omgeving Lembeke. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in omgeving Lembeke je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven