Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Lendelede? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Lendelede als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in Lendelede en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. In Lendelede voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Lendelede (omgeving Lendelede)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven