Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Lennik? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experts. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Lennik hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lennik

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Lennik en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Lennik? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven