Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Lichtaart? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Lichtaart hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werkplek steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Lichtaart

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Lichtaart en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Lichtaart (regio Kasterlee) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven