Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Lichtervelde? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. In Lichtervelde voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lichtervelde

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Lichtervelde en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Lichtervelde (omgeving Lichtervelde) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven