Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Lieferinge komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Lieferinge uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lieferinge

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Lieferinge en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Lieferinge aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven