Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Lier? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Lier als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in omgeving Lier en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers die voor ons werken in Lier voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Lier? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven