Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Lievegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken specialisten. Al onze onderhoudstechniekers in Lievegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Lievegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Lievegem en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Lievegem (omgeving Lievegem) aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven