Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Lille? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lille

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Lille en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Lille voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Lille (regio Lille) aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven