Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Lillo? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lillo

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Lillo en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Lillo voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Lillo (omgeving Antwerpen) ? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven