Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Lillo? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Lillo uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Lillo

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in omgeving Lillo. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Lillo? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven