Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Linkebeek? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Linkebeek als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in omgeving Linkebeek en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers voorop. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Linkebeek voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in omgeving Linkebeek aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven