Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Lint? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. Onze storingstechniekers in Lint voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Lint

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Lint en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Lint (regio Lint) ? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven