Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in regio Lo komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Lo

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in Lo en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Lo voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in omgeving Lo aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven