Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Lochristi? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Lochristi als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in Lochristi en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. In Lochristi voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Lochristi? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven