Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Loker? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Loker hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in omgeving Loker als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Loker en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Loker (omgeving Heuvelland)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven