Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Lummen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. In Lummen voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Lummen

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Lummen en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Lummen? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven